Vinterkampanj 2017

Vinterkampanj 2017

2017-10-25

Halle Vinterkampanj 2017!

Passa på! Nu har vi kampanj på några av våra mest populära produkter!

Kampanjen gäller på följande produkter:

• Kompletta Uterum i Fritid, Mertid och Alltid -serien. Ett komplett uterum är monteringsfärdigt och levereras med färdigkapad stomme i limträ, anpassade glaspartier, färdigkapat kanalplasttak och profiler.

Läs mer om kompletta uterum: Klicka här

• Kompletta Kanalplasttak. Det bästa och populäraste takalternativet för ditt uterum, med ett komplett profilsystem i färdiga mått som är enkelt att kapa och montera. I våra kompletta taksatser ingår alla takskivor, aluminiumprofiler och tillbehör.

Läs mer om kompletta kanalplasttak: Klicka här

• Thermo Soft vinterträdgårdssystem. Vi levererar i standardmått och på det viset kan erbjuda dig ett svensktillverkat vinterträdgårdssystem med brutna köldbryggor och 2-glas härdat isolerglas med argongasfyllning till lägre pris och snabb leverans. 

Läs mer om Thermo Soft: Klicka här

• Design skjutbara och fasta partier för sommar i Fritid-serien. Skjutbara och fasta partier med enkelglas i serien Fritid är anpassade för att kunna använda partierna under sommarsäsongen.

Läs mer om partier i Design Fritid-serien: Klicka här

• Primo skjutbara och fasta partier för sommar i Fritid-serien. Skjutbara och fasta partier med enkelglas i serien Fritid är anpassade för att kunna använda partierna under sommarsäsongen.

Läs mer om partier i Primo Fritid-serien: Klicka här

• Design Isoler skjutbara och fasta partier för vår & höst i Mertid-serien. Skjutbara och fasta partier med isolerglas i serien Mertid är anpassade för att kunna använda partierna från tidig vår till sen höst! 

Läs mer om partier i Design Isoler Mertid-serien: Klicka här

• Primo Isoler skjutbara och fasta partier för vår & höst i Mertid-serien. Skjutbara och fasta partier med isolerglas i serien Mertid är anpassade för att kunna använda partierna från tidig vår till sen höst! 

Läs mer om partier i Primo Isoler Mertid-serien: Klicka här

• Glasräcke Horisont. Bygg ditt eget Glasräcke med olika moduler i raka och vinklade delar i 4 olika bredder!

Se mer om våra olika modeller av glasräcke Halle Horisont: Klicka här

Besök din närmaste återförsäljare av våra svensktillverkade produkter för att hitta bästa kampanjpris och ta del av butikens erbjudande. Köp nu med kampanjpris till vårens projekt!

Hitta din närmaste återförsäljare: Klicka här

« Tillbaka