Projekt & Industri

Aluminiumsystem

Halle Aluminiumsystem är ett högkvalitativt fönster, dörr- och fasadsystem som bl.a. kan fås med integrerad karmomslutning till byggnader med lättväggar. Alla produkter tillverkas på vår fabrik i Laholm av personal med mångårig erfarenhet av aluminumberabetning.

 

Utöver dörrar och fönster tillverkar vi även glasfasader, lyft-skjut system och även vikpartier. Tillsammans med en snygg design erbjuder vi unika lösningar som är kostnadseffektiva p.g.a. kort monteringstid genom reducerat behov av plåtarbete och material.

 

Profilsystemet är även anpassat för kanalplast vilket gör att du kan skapa ljusband eller ljusluckor för snabbt och enkelt montage.

 

Halle samarbetar med montörer över hela Norden.

 

 

 

 

Se alla produkter
Aluminiumsystem

Rekommenderade Aluminiumsystem produkter

Dörrar

Enkeldörrar, dubbeldörrar, dörrar med överljus – på fabriken i Laholm är vi mycket flexibla i utförandet. Många års erfarenhet av aluminiumbearbetning borgar för en hög produktkvalitet. Vi har unika dörrlösningar med integrerad karmomslutning som enkelt monteras i lättvägg och klarar de flesta väggtjocklekar – vilket innebär kort monteringstid. Val som glastjocklek, kulör, beslag är kundens, vi gör allt för att tillgodose behovet. Dörrserie 2050 kommer med integrerad karmomslutning och dörrserie 2010 kommer med traditionell karmutförande.

Se alla produkter

Fönster

Lättmonterade aluminiumfönster som både kan tillverkas med integrerad med karmomslutning på in- och utsida för lättväggar (Serie 1050)  samt i standardutförande (Serie 1010).

 

Välj mellan fasta och öppningsbara partier som finns i  1, 2, 3, 4 och 5-delade.Den brutna köldbryggan i kombination med 3 kammarssystem skapar god isoleringsförmåga. Välj färg efter RAL-skalan med möjlighet till Duo kulör - en färg på utsida och en färg på insidan. Ytskiktets lack levereramed 15 års garanti.

 

Se alla produkter