Kompletta Uterum

Halle Fritid - Uterum för sommar

Uterum och inglasad altan anpassad speciellt för sommarsäsongen. Uterum i Fritid serien passar dig som vet med dig att du bara kommer att använda ditt uterum under den varmare årstiden.

 

Att använda sin uteplats eller soldäck under sommaren är inte alltid så självklart när regnet och vinden hindrar oss att från att sitta ute och njuta. Med ett uterum sitter man skyddad från vädrets skiftningar och kan använda sitt uterum varje dag oavsett väder. Med öppningsbara partier och ett behagligt ljusinsläpp från kanalplasttaket skapar man ett öppet och luftigt uterum.

 

För att göra det enkelt så har vi tagit fram kompletta uterum i färdiga storlekar. Med anpassade Halle Primo Fritid glaspartier, färdigkapad limträstomme och ett komplett kanalplasttak i färdigt mått kan man välja mellan sadeltak eller pulpettak i måtten: 15, 18, 25 eller 33 kvm.

 

Komplettera vid behov med t.ex. vattenavrinning och stuprör, grundsatser med eller utan golvvärme eller ett funktionellt skuggtak.

 

Halle Fritid kompletta uterum är en av marknadens mest prisvärda uterum där våra svensktillverkade produkter kommer att ge dig många härliga somrar. Vill du använda ditt uterum och inglasade altan under en längre period rekommenderar vi vår kompletta uterumsserie Halle Mertid för vår och höst.

Se alla produkter
Halle Fritid - Sommar

Rekommenderade Halle Fritid - Sommar produkter

Uterum 15 kvm

Komplett uterum - Halle Fritid 15 kvm

Passar perfekt för att göra din altan inglasad eller för att få ett uterum att till exempel äta middag i under sommarmånaderna.  

Total bredd: 3965 mm Djup: 3705 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

 

Se alla produkter

Uterum 18 kvm

Komplett uterum - Halle Fritid 18 kvm

Ett uterum i mellanstorlek som ger dig möjlighet att skapa ett lagom stort extrarum att njuta i under sommarmånaderna.  

Total bredd: 4780 mm Djup: 3705 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter

Uterum 25 kvm

Komplett uterum - Halle Fritid 25 kvm

Ett större uterum man kan leva i under sommarmånaderna. Bra möjligheter för matplats och soffgrupp!

Total bredd: 5980 mm Djup: 4105 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter

Uterum 33 kvm

Komplett uterum - Halle Fritid 33 kvm

Ett stort uterum för sommarmånaderna. Här finns möjlighet att möblera både med bord, stolar och en sittgrupp, detta uterum har stora ytor och passar till allt från sällskapsrum till matsal under sommaren. 

Total bredd: 8010 mm Djup: 4105 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter