Kompletta Uterum

Halle Mertid - Uterum med isolering för vår och höst

Uterum samt inglasade altaner med tak och väggar som är isolerade för den tidiga våren, sommaren och den sena hösten. Det är inte enbart under sommarmånaderna som det är härligt att kunna nyttja sitt uterum för att just sitta ute fast inne. Möjligheten att kunna uppleva vårens alla färgglada tecken och även höstens färgspel utomhus är en unik känsla. Att kunna sitta på sin inglasade altan under vår/höst och äta en middag gör gott för själen!

 

Att göra det enkelt för våra kunder är väldigt viktigt för oss. Ibland kan det vara svårt att vet vilka mått man ska ha på sitt uterum. Därför har vi tagit fram fyra storlekar på kompletta uterum som är enkla att beställa hem. I vårat paket med komplett uterum har vi tagit vårat populära skjutpartissystem Halle Design Mertid och satt ihop det med en färdigkapad limträstomme, ett komplett kanalplasttak i 16 mm samt profiler. 

 

Till dessa uterum har vi bra kompletterande produkter som gör ditt uterum komplett! Välj bland våra tillbehör så som Hängrännor/stuprör, grundsatser med eller utan golvvärme, olika typer av handtag eller skuggtak som håller uterummet svalt under de soligaste dagarna! 

 

Ett komplett uterum från Halle Mertid är en av marknadens mest prisvärda uterum. Våra produkter är tillverkad i Sverige och kommer ge dig en säsong som sträcker sig från tidig vår till sen höst! Är du mer intresserad av ett uterum som blir ett extra åretrunt rum med fantastiskt ljus tycker vi ni skall kika på våra åretruntisolerade uterumsprodukter Halle Alltid!

 

Se alla produkter
Halle Mertid - Vår & Höst

Rekommenderade Halle Mertid - Vår & Höst produkter

Uterum 15 kvm

Komplett uterum - Halle Mertid 15 kvm

Isolerat uterum för vår och höst som inte tar för mycket plats av trädgårdens yta!

Total bredd: 3965 mm Djup: 3705 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter

Uterum 18 kvm

Komplett uterum - Halle Mertid 18 kvm

Isolerat uterum för vår och höst som inte tar alltför stor plats på hustomten men ändå ger ett rymligt uterum!

Total bredd: 4780 mm Djup: 3705 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter

Uterum 25 kvm

Komplett uterum - Halle Mertid 25 kvm

Rejält isolerat uterum / inglasad altan som ger möjlighet till matplatser och soffgrupper under vår och höst!

Total bredd: 5980 mm Djup: 4105 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter

Uterum 33 kvm

Komplett uterum - Halle Mertid 33 kvm

Ett stort och härligt isolerat uterum för tidig vår och sen höst, detta uterum ger dig gott om utrymme och möjlighet till matplats och sittgrupper under vår och höst!

Total bredd: 8010 mm Djup: 4105 mm

Önskas andra mått? Besök vår konfigurator!

Se alla produkter