Ljusinsläpp

Kanalplast för industri och byggnation

Halle Isolux är samlingsnamnet för alla polykarbonatsystem från Halle. Isolux kanlaplastskivor tillverkas av polykarbonat som är en extremt stark och slagtålig plastråvara som ger skivorna egenskaper att klara kraftiga belastningar och stora spännvidder. Skivornas fina design gör dem mycket lämpliga och tilltalande för stora ljusinsläpp på fasader och tak.

Skivornas isolerande egenskaper i kombination med dess lätta vikt gör Isoluxskivorna attraktiva, både som produkt och ur montageperspektiv, för ljusinsläppslösningar till isolerande hallar.

Idag skapar vi många lösningar för:  Fasader på butik och byggnader • Logistikcentraler • Industrihallar • Inredningsdetaljer • Lantbruksbyggnader • Produktionshallar • Ridstall • Växthus • Carports

Utöver ovan levererar vi lösningar till inomhusmiljöer och möbeldesign. 

Se alla produkter
Kanalplast

Rekommenderade Kanalplast produkter

Kanalplast Nock

Släpp in ljuset via nocken! Isolux kanalplastlösningar används för nockar till ridhus, logistikcentraler, industri- och sporthallar etc.

Den låga vikten i kombination extremt stark och slagtålig plastråvara ger skivorna egenskaper att klara kraftiga belastningar och stora spännvidder. Skivornas design gör dem mycket lämpliga och tilltalande för stora ljusinsläpp längs nockar. Halle erbjuder lösningar för både bärande och ej bärande konstruktioner.

 

Se alla produkter

Kanalplast Tak

Möjligheterna att skapa trevligt och effektfullt takljusinsläpp med hjälp av kanalplast är många. Bågande kupoler, lanterniner, raka enkla ljusinsläpp. Halle hjälper dig att hitta rätt lösning. Idag används Isolux kanalplastlösningar ridhus, logistikcentraler, industri- och sporthallar etc. Den låga vikten i kombination med extremt stark och slagtålig plastråvara ger skivorna egenskaper att klara kraftiga belastningar och stora spännvidder. Skivornas fina design gör dem mycket lämpliga och tilltalande för stora ljusinsläpp.

 

Se alla produkter

Kanalplast Vägg/Gavel

Halle Isolux skivorna är tillverkade av polykarbonat som utmärks genom extremt god slaghållfasthet jämfört med andra oarmerade plaster som PVC och Akryl. Den goda slaghållfastheten innebär att materialet är tåligt mot slag och att ingen sprickbildning uppstår vid temperaturrörelser och vid genomgående fästdon. 

 

Isolux kanalplastlösningar används för väggar och gavlar till ridhus, logistikcentraler, industri- och sporthallar etc. En låg vikt i kombination med extremt stark och slagtålig plastråvara ger skivan egenskaper att klara kraftiga belastningar och stor spännvidd. Skivornas fina design gör dem mycket lämpliga och tilltalande för stora ljusinsläpp. Det finns många olika typer av vägglösningar, vi på Halle hjälper dig att hitta rätt.

 

Se alla produkter

Inredning & Design

Med Halle Isolux Kanalplast till inredning är användningsområdena oändliga, att kunna integrera skivorna i olika utförande i entréer, garderober, m.m. Att arbeta med belysning bakom skivorna skapar en spännande möjligheter för arkitekter och inredare där bara fantasin sätter gränser.

 

Se alla produkter

Skärmtak

Att bygga skärmtak med kanalplast ger en stilren och modern design. Det i kombination med polykarbonatskivornas produktegenskaper ger möjlighet att täcka stora som små ytor. Flexibilitet erbjuds i form av tjocklek, färg och profilsystem, där profilsystemet kan tillverkas i olika kulörer samt med eller utan bruten köldbrygga. Vi på Halle hjälper dig att hitta rätt lösning.

 

Se alla produkter