Stomme & Övrigt

Glasräcke

Halles glasräcke har en elegant och ren design. Med ett glasräcke från Halle kan du enkelt och snyggt forma in och skydda din uteplats och pool! Halles glasräcke är även ett utmärkt komplement när du ska bygga uterum. Ett glasräcke förlänger uterummet på terrassen och gör din altan och uterum komplett! 

 

Välj själv hur ni vill bygga ert glasräcke, med Halles glasräcke finns det många olika varianter att komponera fram din form på ditt glasräcke så att det passar just dina behov! 

 

Halles glasräcken är gjorda för alla årets årstider.

Se alla produkter
Glasräcke

Rekommenderade Glasräcke produkter

Glasräcke Horisont

Glasräcke Horisont är det flexibla räcket. Bygg ditt räcke själv, med raka och vinklade moduler genom att enkelt kombinera olika bredder med fyra olika varianter av stolpar och fyra glasbredder. Enkelt att montera med stolpar i stabil aluminium som är lackerade i antracitgrått. Samtliga stolpar har en fotplatta som är 110mm i diameter, med fyra förborrade hål för en stabil infästning som döljs efter montage med en täckkåpa i samma färg som stolpens färg. Stolparna har dolda integrerade infällningsspår för glaset som gör att där ej är några klämfästen, det runda locket som sitter överst på stolpen är en snygg och exklusiv avslutning som döljer glasspåret uppifrån.

Kombinera och bygg ditt glasräcke så att de passar till dina önskemål.

 

Stilren design ✓

Lätt att montera ✓

Snabb leverans ✓

 

 

Se alla produkter