Plasttak

Plasttak för altan

Sedan slutet av 60-talet har vi producerat takplast och väggplast från vår anläggning i Laholm.

 

Under mer än 40 år har vi utvecklat både produkter och själva tillverkningsprocessen och kan idag stoltsera med att vara enda kvarvarande producent i Sverige, ja till och med i hela norra Europa. Köper du takplast från Halle får du inte bara en högkvalitativ produkt som håller länge - Du gör dessutom en insats för miljön då våra transportsträckor är korta.

✓ Plasttak ✓ Plasttak till altan ✓ Tak till Carport ✓ Tak till Uterum

Se alla produkter
Plasttak för altan

Rekommenderade Plasttak för altan produkter

Halle Polysol

Halle Polysol är tillverkat av polykarbonatplast, en lättarbetad, mycket slagtålig och dessutom svårantändlig plastkvalitet. Polykarbonatplasten gör takskivan nästintill okrossbar. Takskivorna är lätta och därmed enkla att hantera, perfekt för dig som vill göra jobbet själv. Välj mellan Klar, Opal eller Rökfärgad skiva. 

✓ 15 års garanti ✓ Plasttak ✓ Plasttak till altan 

Se alla produkter

Halleplattan

En av våra nyckelprodukter för gör-det-självbyggare och proffs. Halleplattan är ett av marknadens mest prisvärda takmaterial för dig som vill bygga enkelt utan att tumma på kvalitén. Halleplattan är marknadens enda glasfiberarmerade polyesterplatta som är tillverkad i Sverige för ett tufft allvädersklimat.

 

Halleplattan skyddas av en ytfolie med extremt stor UV-skyddsfaktor som gör taket långlivat och lätt att hålla rent. De goda mekaniska egenskaperna och ljusgenomsläppningsförmågan gör att materialet i Halleplattan håller sig snyggt år efter år. Halleplattan är därför ett solklart val för dig som skall bygga altan eller carport. Samtidigt får du ett lätthanterligt material som gör vägen kortare mellan idé och färdigt bygge. Välj mellan Klar eller Opalfärgad skiva. 

✓ 20 års garanti ✓ Klar eller Opal ✓ Tak till Uterum ✓ Plasttak ✓ Plasttak till altan

Se alla produkter