Uterumspartier

Halle Alltid - Uterumspartier och glaspartier för hela året

Halle Alltid Thermo är ett vintersystem med skjutbara och fasta fönster samt dörrpartier med vinteranpassat isolerglas anpassade för uterum året runt och vinterträdgårdar. Glaspartierna har en isoleringsförmåga som passar alla årstider i ditt uterum. Vårt prisvärda alternativ Thermo Soft är ett vintersystem framtaget för dig som önskar ett system med högsta kvalitet till låg kostnad där vi genom en standardiserad produktion kan erbjuda ett svenskproducerat vinterträdgårdsystem med brutna köldbryggor och snabb leverans.

På Halle Thermo och Thermo Soft som är anpassade för inglasningar och uterum är glasets U-värde: 1,1. 

 

Med ett parti i Thermo-serien kan du på sommaren öppna upp dörrarna i ditt uterum och låta sommaren komma in och samtidigt på vintern få känslan av att sitta ute fast du är inne i värmen! 

 

Profilsystemet finns som fasta och skjutbara partier med argongasfyllda säkerhetsglas för bästa isolering. Levereras vitlackerad som standard.

 

Tänk på att ett uterum ej har samma isolering som ett korrekt isolerat boningshus, det är därför energikrävande att hålla samma temperatur i uterummet som i boningshuset, speciellt om man ej har en isolerad grund, rekommenderat är ha värmen avslagen vid kyla om man vill spara på sin energikostnad eller att ha en viss grundvärme och att höja värmen vid användning. Vid tillbyggnad av boningshus där väggar, grund och tak är isolerade rekommenderas Halle Fasad med 3-glas argongasfyllning och energiglas.

 

 

Se alla produkter
Halle Alltid - Året runt

Rekommenderade Halle Alltid - Året runt produkter

Halle Thermo Soft

Halle Thermo Soft – För uterum och inglasningar, hög kvalitet till låg kostnad och snabb leveranstid! Ett vintersystem framtaget för dig som önskar ett system med högsta kvalitet till låg kostnad, där vi genom en standardiserad produktion kan erbjuda svenskproducerade vinterträdgårdsystem med brutna köldbryggor till snabb leverans. Thermo Soft finns i ett antal olika bredder och två olika höjder med vit aluminiumprofil. 

 

  • Snabb leverans ✓
  • Bra pris ✓

Se alla produkter

Halle Thermo

Halle Thermo - Utforma ditt vintersystem utifrån dina önskningar, kvalitetssystem och uterumspartier med vinteranpassat isolerglas anpassade för uterum året runt och vinterträdgårdar. Profilsystemet finns med med fasta och skjutbara partier med argongasfyllda säkerhetsglas för bästa isolering. Levereras vitlackerad som standard. Halle Alltid Thermo levereras i önskade mått och färger, där det även går att få olika färger på in- och utsidan. Som tillval finns Spröjs i olika utförande. 

 

  • Välj mått ✓
  • Välj färg ✓

 

Se alla produkter

Halle Vikparti Thermo

Halle Vikparti Thermo - Ger spännande möjligheter att öppna upp hela vikpartiet i ditt uterum och få en känsla av att vara utomhus. Halle Vikpartier är som namnet antyder ett vikparti som viks ihop när det öppnas. Passar för uterum, vinterträdgårdar och husfasader, men det är viktigt att välja rätt vikparti beroende på om det skall placeras i en husfasad eller i ett uterum. Vikpartier kan tillverkas efter dina önskade mått som 2, 3, 4 och 5-delade och levereras vitlackade som standard, men kan även beställas i olika färger. Halle Vikparti Thermo med 2-glas argonfyllda partier med U-värde 1,1 på glaset är avsedda främst för uterum och vinterträdgårdar.

 

  • Välj mått ✓
  • Välj färg ✓ 

 

Se alla produkter