Uterumspartier Uterum

Halle Alltid - Uterumspartier och glaspartier för hela året

Halle Alltid Thermo är vårat vintersystem med skjutbara och fasta fönster samt dörrpartier med vinteranpassat isolerglas anpassade för uterum året runt och vinterträdgårdar. Dessa partier har en isoleringsförmåga som tål hela årets årstider i ditt uterum. Vårt prisvärda alternativ Thermo Soft är ett vintersystem framtaget för dig som önskar ett system med högsta kvalitet till låg kostnad där vi genom en standardiserad produktion kan erbjuda svenskproducerade vinterträdgårdsystem med brutna köldbryggor till snabb leverans.

På Halle Thermo och Thermo Soft som är anpassade för inglasningar och uterum är glasets U-värde: 1,1. 

 

Med ett parti i Thermo-serien kan du på sommaren öppna upp dörrarna i ditt uterum och låta sommaren komma in och samtidigt på vintern få känslan av att sitta ute fast du är inne i värmen! 

 

Profilsystemet finns som fasta och skjutbara partier med argongasfyllda säkerhetsglas för bästa isolering . Levereras vitlackerad som standard.

 

 

Se alla produkter
Halle Alltid - Året runt

Rekommenderade Halle Alltid - Året runt produkter

Halle Thermo Soft

Halle Thermo Soft – För uterum och inglasningar, hög kvalitet till låg kostnad och snabb leveranstid! Ett vintersystem framtaget för dig som önskar ett system med högsta kvalitet till låg kostnad där vi genom en standardiserad produktion kan erbjuda svenskproducerade vinterträdgårdsystem med brutna köldbryggor till snabb leverans. Thermo Soft finns i ett antal olika bredder och två olika höjder med vit aluminiumprofil. Se vårt system Thermo där du kan kan beställa dina unika mått och valfria kulörer.

 

  • Snabb leverans ✓
  • Bra pris ✓

Se alla produkter

Halle Thermo

Halle Thermo - Utforma ditt vintersystem utifrån dina önskningar, kvalitetssystem och uterumspartier med vinteranpassat isolerglas anpassade för uterum året runt och vinterträdgårdar. Profilsystemet finns med med fasta och skjutbara partier med argongasfyllda säkerhetsglas för bästa isolering. Levereras vitlackerad som standard. Halle Alltid Thermo levereras i önskade mått och färger, där det även går att få olika färger på in- och utsidan. Som tillval finns Spröjs i olika utförande. 

 

  • Välj mått ✓
  • Välj färg ✓

 

Se alla produkter

Halle Vikparti Thermo

Halle Vikparti Thermo - Ger spännande möjligheter att öppna upp hela vikpartiet i ditt uterum och få en känsla av att vara utomhus. Halle Vikpartier är som namnet antyder ett vikparti som viks ihop när det öppnas. Passar för uterum, vinterträdgårdar och husfasader, men det är viktigt att välja rätt vikparti beroende på om det skall placeras i en husfasad eller i ett uterum. Vikpartier kan tillverkas efter dina önskade mått som 2, 3, 4 och 5-delade och levereras vitlackade som standard, men kan även beställas i olika färger. Halle Vikparti Thermo med 2-glas argonfyllda partier med U-värde 1,1 på glaset är avsedda främst för uterum och vinterträdgårdar.

 

  • Välj mått ✓
  • Välj färg ✓ 

 

Se alla produkter