Uterumspartier

Halle Fritid - Uterumspartier och glaspartier för sommaren

Uterumspartier och glaspartier för sommaren. Vi har ett brett sortiment av skjutpartier, fasta partier, skjutbara fönster samt fasta fönster för sommarens månader. Passar som vindskydd eller som ett fullt uterum eller inglasad altan tillsammans med våra andra produkter. Användningsområdet är stort!

Vår kategori Halle Fritid är främst för dig som lever upp mest och bäst under sommarhalvåret. Välj mellan två olika profilsystem, Halle Primo Fritid eller Halle Design Fritid.

 

Halle Fritid Primo

Ett prisvärt bassystem i högsta Halle kvalitet, en tidlös klassiker med kantiga profiler som passar de flesta uterumslösningar. Halle Fritid Primo levereras vitlackerade i standardmått.

 

Halle Fritid Design

Ett förstaklassigt uterumssystem för dig som är ute efter efter en stilren tidslös form med rundade profiler, Halle Fritid Design är försedd med en matchande välvd dropprofil och integrerat handtag i dörrprofilen. Halle Fritid Design levereras vitlackerade i standardmått men kan även beställas i specialmått.

 

Halle Fritid har anpassats speciellt för sommarsäsongen när du vet med dig att du bara kommer att använda uterummet under den varmare årstiden. Med säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla partier i dörrhöjd, både skjutbara och fasta partier. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas. 

 

Vi har en mängd olika typer av produkter, se alla produkter och hitta de partier som passar dig!

 

Se alla produkter
Halle Fritid - Sommar

Rekommenderade Halle Fritid - Sommar produkter

Halle Primo

En verklig klassiker med kantiga profiler och säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla partier i dörrhöjd, både skjutbara och fasta partier. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas.

 

Med sina rena och tidlösa former passar Halle Primo till de flesta uterumslösningar för den varma säsongen.

 

Halle Fritid Primo levereras alltid med vitlackerade aluminiumprofiler och i standardmått.

Se alla produkter

Halle Design

Halle Fritid Design kan beställas i standard- eller specialmått och levereras i vitlack med säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla partier i dörrhöjd, både skjutbara och fasta partier. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas.

 

Halle Fritid Design levereras alltid med vitlackerade aluminiumprofiler och i standardmått, men kan även beställas i specialmått.

Se alla produkter