Uterumspartier

Halle Fritid - Skjutbara och fasta partier till uterum för sommarbruk

Skjutbara och fasta partier till ditt uterum, speciellt framtagna för sommaren. Vi har ett brett sortiment av skjutpartier, fasta partier, skjutbara fönster samt fasta fönster för sommarens alla månader. Passar till ditt uterum eller inglasade altan. 

Kategorin Halle Fritid är främst för dig som lever upp mest och bäst i ditt uterum under sommarhalvåret. 

 

Halle Fritid Primo

Ett prisvärt bassystem i högsta Halle kvalitet, en tidlös klassiker med kantiga profiler som passar till de flesta uterum. Halle Fritid Primo levereras vitlackerade i standardmått. Glasets U-värde: 5,7.

 

Halle Fritid Design

Ett förstklassigt system till uterum för dig som önskar en stilren, tidslös form med rundade profiler. Halle Fritid Design är försedd med en matchande välvd dropprofil och integrerat handtag i dörrprofilen. Halle Fritid Design levereras vitlackerade i standardmått men kan även beställas i specialmått anpassade till ditt uterum. Glasets U-värde: 5,7

 

Halle Fritid har anpassats speciellt för sommarsäsongen när du vet med dig att du bara kommer att använda ditt uterum under den varmare årstiden. Med säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla partier i dörrhöjd, både skjutbara och fasta partier. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas. 

 

Vi har ett stort urval av produkter för uterum, se vad vi kan erbjuda och hitta de partier som passar dig och ditt uterum bäst!

 

Se alla produkter
Halle Fritid - Sommar

Rekommenderade Halle Fritid - Sommar produkter

Halle Primo

En verklig klassiker för ditt uterum. Levereras med säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla skjutbara och fasta partier i dörrhöjd. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas.

Med sina rena och tidlösa former passar Halle Primo till de flesta uterum för den varma säsongen.

Halle Fritid Primo levereras med vitlackerade aluminiumprofiler och i standardmått, men kan även beställas i specialmått.

Se alla produkter

Halle Design

Halle Fritid Design för uterum eller inglasningar kan beställas i standard- eller specialmått och levereras i vitlack med säkerhetshärdat 5 mm härdat glas i alla partier i dörrhöjd, både skjutbara och fasta partier. Partier i fönsterhöjd har härdat 4 mm glas.

 

Halle Fritid Design levereras alltid med vitlackerade aluminiumprofiler och i standardmått, men kan även beställas i specialmått.

Se alla produkter