Uterum inspiration

Hitta inspiration 

Uterum | Kanalplast | Vikparti | Fasadsystem | Inspiration

Hitta uterumsinspiration för uterum och altan. Här finns inspiration på Vikpartier och Fasadsystem som monteras i husvägg.

Välkommen att se ett urval av inspirerande bilder på våra svensktillverkade Uterum, Fasadpartier och Vikpartier i denna uterumsispiration.

Tillbaka till startsidan

Uterumsinspiration

Ett uterum är så mycket mer än ett uterum. Glasa in uterummet och omvandla det till ett drömrum eller en underbar oas att njuta i. Oavsett om det regnar eller blåser ger ett uterum dig både trivsel och lyx. Ibland börjar den egna planeringen av ett nytt uterum genom att man får inspiration från en bild eller att man får nöjet att vistas i ett uterum över en kopp kaffe eller en middagsbjudning eller man kanske rent av haft ett uterum tidigare.

Det är viktigt att du planerar noga och bestämmer dig för om det ska vara ett specialritat uterum eller ett komplett uterum i färdigt mått. Där finns många alternativ med taklutningar, bredd, längd och för vilken årstid man kommer att använda sitt uterum. Tänk noga över funktionen för ditt uterum. Hitta inspiration.

Uterum – Husets extrarum i trädgården

Kom närmare naturen med en inglasad altan. Här kan du njuta av alla årstidernas skiftningar. Fest, lekrum eller söndagsfika!

När det gäller uterum, inglasad altan eller vinterträdgård. Välj ur Halles stora sortiment, allt från enkla glaspartier till kompletta uterum för alla årstider! Halle har ett brett sortiment av modeller i olika utföranden. Skräddarsy ditt uterum i dina mått så att det passar dig på bästa vis.

Vikparti och Fasad

Släpp in ljuset i ditt hem med ett glasparti. Med stora energibesparande glas öppnar du upp en husvägg och släpper in sommaren och trädgårdens alla underbara intryck i vardagsrummet eller köket.

Att kunna sätta stämpeln Made in Sweden på våra produkter är något vi känner en stor glädje och stolthet över.

Läs mer om Uterum | Kanalplast | Vikparti | Fasadsystem | Uterumspartier