VIKPARTI

VÄLJ DITT VIKPARTI FÖR UTERUM ELLER HUSFASAD

Ger dig spännande möjlighet att till exempel öppna upp hela ditt vikparti och få en känsla av att vara utomhus.

Du vet väl om att ett Vikparti viker ihop sig om man öppnar det och det bästa av allt är att man dessutom får största möjliga öppning.
Halles vikpartier finns i en mängd olika varianter, som till exempel utåtgående eller inåtgående. Det finns två olika glasalternativ och det är därför viktigast av allt att du väljer rätt modell.
För ditt uterum finns 2-glas härdat säkerhets och isolerglas med D4-16 argongas. Där det inre glaset är ett energiglas (U-värde 1,1)
Som tillval kan du till exempel välja inre spröjs och dina egna färger.
Till husfasaden väljer du med fördel 3-glas härdat säkerhets och isolerglas med argongasfyllning. Här är det inre glaset ett energiglas. (U-värde 0,7) Till husfasaden har man även isolerade profiler.
Som tillval kan du till exempel välja inre spröjs och dina egna färger.

 

halle vikparti 2 delat öppnas utåt vänsterhängd bild

2-delat parti utan slagdörr

Bredd: 1560mm – 2220mm

Höjd: 1800mm – 2300mm

Skicka offertförfrågan!
halle vikparti 3 delat öppnas utåt vänsterhangd

3-delat parti med slagdörr

Bredd: 2220mm – 3120mm

Höjd: 1800mm – 2300mm

Skicka offertförfrågan!
halle vikparti 4 delat öppnas utåt vänsterhängd med slagdörr

4-delat parti med slagdörr

Bredd: 2920mm – 4120mm

Höjd: 1800mm – 2300mm

Skicka offertförfrågan!
halle vikparti 4 delat öppnas utåt vänsterhängd utan slagdörr

4-delat parti utan slagdörr

Bredd: 2920mm – 4120mm

Höjd: 1800mm – 2300mm

Skicka offertförfrågan!
halle vikparti 5 delat öppnas utåt vänsterhängt

5-delat parti med slagdörr

Bredd: 3640mm – 5140mm

Höjd: 1800mm – 2300mm

Skicka offertförfrågan!  

Att tänka på innan köp av ett Vikparti

Vikpartierna finns i färdiga mått. Men vi kan tillverka helt och hållet efter dina önskemål. Det gäller både i höjd och till exempel bredd. Men andra valmöjligheter finns också. Som till exempel in- eller utåtgående modell.

Vikpartierna finns som till exempel 2, 3, 4 och 5-delade. Här är det viktigt att välja om ditt vikparti dessutom ska skjutas från vänster till höger eller till exempel från höger till vänster.

Halle Vikparti levereras i vitlack som standard. Den vita färgen ger ett exklusivt men dessutom som ett resultat av detta ett tidlöst intryck.
Men vikpartier kan även specialbeställas. Som till exempel i önskad färg. Men här finns även möjlighet att välja till exempel Duo kulör. Duo kulör är olika färger på in- och utsidan av aluminiumprofilerna.

Halle Vikparti levereras dessutom från fabrik med en förmonterad runtomliggande karm i ett stycke.
Halle vikpartier har för högsta kvalitet och livslängd dessutom rostfria stålhjul med en rostfri stålräls inlagd i golvskenan.

Hålmått

Bredd och höjd är det uppmätta hålmåttet. Det är därför viktigt att vara observant där partierna ska placeras. Partiernas storlek är anpassat efter hålmåttet. Hålmåttet tar hänsyn till drevmån med isolering och partiet är där för mindre än hålmåttet. Men du beställer efter hålmått. Vi anpassar partiet med drevmån. Drevmånen är platsen som behövs för isolering mellan parti och till exempel husvägg. Men det är därför viktigt att mäta noga för att få bästa resultat. Efter montering avslutar man med till exempel plåt eller täckbrädor runt om. Tänk på att det är viktigt att eventuellt regnvatten leds bort från hus och byggnation på ett korrekt vis. Konsultera till exempel byggnadsteknisk expertis vid behov.

Glasparti med ett fantastiskt ljusinsläpp

Tänk vad lite som krävs för att ditt hus ska kunna skina ikapp med dig. Du kan ändra karaktären på ett helt hus med ett vikparti. Med de stora glasytorna kommer du att få ett fantastiskt ljusinsläpp. Det kommer att vara lika tilltalande både från insida som utsida. Att det dessutom är öppningsbart ger framförallt på sommaren en helt underbar upplevelse. Det känns som man är ute fast man är inne när partiet är öppnat för fullt. Det är verkligen en härlig känsla som måste upplevas! Trädgården och naturen i till exempel ditt vardagsrum eller varför inte i ditt kök!

Köp Halle Vikparti

Halle Vikpartier säljs genom återförsäljare.

Hitta din närmaste återförsäljare: Återförsäljare & Utställningar

Så här monteras Vikpartierna: Monteringsanvisning

Se våra inspirationsbilder på Vikparti: Inspiration

Tillbaka till startsidan