Uterum inspiration

Hitta inspiration

Uterum | Kanalplast | Vikparti | Fasadsystem | Inspiration

Hitta uterumsinspiration för uterum och altan. Här finns inspiration på Vikpartier och Fasadsystem som monteras i husvägg.

Välkommen att se ett urval av inspirerande bilder med våra svensktillverkade Uterum, Fasadpartier och Vikpartier i denna uterumsinspiration.

Tillbaka till startsidan

Uterumsinspiration

Ett uterum är så mycket mer än bara ett uterum. Glasa in uterummet och omvandla det till ett drömrum eller en underbar oas att njuta i. Oavsett om det regnar eller blåser ger ett uterum dig både trivsel och lyx i både din vardag och helg. Ibland börjar planeringen av ett nytt uterum av att man fått inspiration från en bild.
Man får till exempel nöjet att vistas i ett uterum över en kopp kaffe eller en middagsbjudning.

Det är viktigt att du planerar noga och bestämmer dig för om det ska vara ett specialritat uterum eller ett komplett uterum i färdigt mått. Det finns många alternativ med taklutning, bredd, längd. Det är även viktigt att fundera ut vilken eller vilka årstider man kommer att använda sitt uterum. Vi har olika system anpassade för olika årstider. Hitta inspiration.

Uterum – Husets extrarum i trädgården

Kom närmare naturen med en inglasad altan. Här kan du njuta av alla årstider, fest, eller söndagsfika!

När det gäller uterum, inglasad altan eller vinterträdgård, välj ur Halles breda sortiment med allt från enkla glaspartier till kompletta uterum för alla årstider! Skräddarsy ditt uterum med dina egna mått så att det passar dig och din bostad på bästa vis.

Vikparti och Fasad

Släpp in ljuset i ditt hem med ett glasparti. Med stora energibesparande glas öppnar du upp en husvägg och släpper in sommaren och trädgårdens alla underbara intryck i vardagsrummet eller köket.

Att kunna sätta stämpeln Made in Sweden på våra produkter är något vi känner en stor glädje och stolthet över.

Läs mer om Uterum | Kanalplast | Vikparti | Fasadsystem | Uterumspartier

Tillbaka till startsidan

Se även vår sida för taklösningar med: Kanalplast