SAPA SELECTION by Halle

Boka rådgivande möte

Toppmorderna fönster, dörrar, skjutpartier, vikpartier till villor och andra typer av fastigheter

Halle är en av Sapas utvalda tillverkare av deras Selection sortiment. Under Sapa Selection finns många olika system och utföranden att välja på. Vi har all vår tillverkning i Laholm och vi jobbar rikstäckande med allt från små till stora objekt. Du är alltid välkommen att besöka vårt showroom i Bromma för inspiration och idéer. Tveka inte att höra av er för mer information angående de olika systemen som ingår i Sapa Selection. Kontakt, henrik.bennarp@halle.se. Boka gärna upp oss för ett möte i Bromma – Hör av er!

Referensobjekt

Längre ner sammanfattar vi aktuella projekt. Vi skriver om karaktären av projektet, vilka system som är aktuella, samt om det fanns några speciella utmaningar från ett montage- och produktperspektiv. Bilder, i mån av tillgång, lägger vi upp löpande.

Bimfiler

BIM-objekt – Gratis nedladdning

UMEÅ

Lidingö 2022 (Pågående)

Projekt Lidingö

Ett utmanande villaprojekt med extrem detaljnivå på inbyggnationen av profilerna. Det i kombination med att partierna är ovanligt stora. Fasta glas 1-delat, SAPA system 4150 på ca 14 kvm där glaset har en tjocklek på 10 cm och vikt 1300 kg. Detta projekt har vi varit delaktiga i från tidigt projektskede, både med byggare och arkitekt, vilket har underlättat hela processen från beställning till montage. Detta projekt involverar även två stycken Art Line skjutsystem. Det är ett “slimmat” system, som kan leverera i stora format, lämpar sig bäst för nybyggnation – då systemet byggs delvis in i golvet.

Byggare: PNCO

Arkitekt: Enflo

System: 4150, Art Line, 1086, 2086

Örebro 2022 (Pågående)

Projekt Örebro

En nyproduktionsvilla, ett arkitektritat hus, där varje liten detalj är viktig.
Huset har stora ljusinsläpp i alla väderstreck där gränsen mellan ute och inne bara ska vara glaset.
Huset har en kombination av skjutbara dörrar, gångdörrar, fasta partier med vädringsfönster och stora glas som ger ett magiskt ljus i alla rum.
Karmarna är nedsänkta i golvet för att inte några profiler skall störa utsikten där närmaste granne är naturen.

I detta projekt har vi både producerad samtliga partier och planerat och deltagit vid montaget.

Byggare: Tak & Bygg i Nerike AB

Arkitekt

System: 4150, 1086, 2160S

Värmdö 2022 (Pågående)

Projekt Vämdö

En nyproducerad villa, också ett arkitektritat hus med flera typer av Sapa partier. Huset ligger med fantastisk sjöutsikt på Värmdö. Flera lyft/skjut partier kombinerat med fönster, fönsterdörrar och fasta partier. På bilden visas ett 2160S xs bl.a. Kunden har valt att snyggt putsa in mot fönsterkarmen. Extra plåtar för enkelt montage av fönsterbläck.  Ska bli spännande att följa detta projekt till färdigt hus.

Byggare: 

Arkitekt

System: 2160S, 2160S xs, 4150, 1086, 2086

document.addEventListener(‘wpcf7mailsent’, event => {
dataLayer.push({‘event’:’sapa_lead’})
})