Fasad & Vikpartier i glas

Halle Fasad – Glasfasad och fasadsystem med isolering 

Tänk så lite det krävs för att ändra karaktären på ditt hus, Halle Fasad är snyggt både invändigt och utvändigt. Med stora och välisolerade partier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp tar du bort gränsen mellan ute och inne. Halle Fasad, det exklusiva fasadsystemet har energibesparande 3-glas härdat isolerglas med argongasfyllning. Halle har ett brett sortiment av olika typer av fasadpartier, både skjutbara, vikbara och fasta sektioner som tillverkas helt efter dina önskemål i både bredd och höjd. Halle fasad levereras vitlackerade, RAL 9010ps som standard, men kan beställas som valfri RAL-kulör. Även duo-kulör kan beställas vilket innebär olika kulör på in och utsida.

Halle Vikparti Fasad – Vikpartier för husfasader

Ta bort gränsen mellan ute och inne med ett vikparti som ger dig spännande möjligheter att öppna upp ditt vikparti i din husfasad och få en känsla av att vara utomhus. Vikpartiet viker ihop sig om man öppnar det och som ett resultat av detta får man maximal öppning. Passar för uterum, vinterträdgårdar och husfasad. Det är därför viktigt att välja rätt modell. Vikpartierna finns i ett antal olika utföranden, både inåtgående och utåtgående. Halle Vikparti Fasad med 3-glas med superenergi + argon. Partierna har bruten köldbrygga i både luckor och karm för bästa täthet och U-värde. Glasets U-värde är 0,6 och anpassat för montering i husfasaden. Vikpartier tillverkas i dina önskade mått och finns i 2, 3, 4 eller 5-delade varianter, med eller utan gångdörr. Välj mellan inåtgående eller utåtgående och vänster eller högerhängda alternativ. Halle fasad vikparti levereras vitlackerade, RAL 9010ps som standard, men kan beställas som valfri RAL-kulör. Även duo-kulör kan beställas vilket innebär olika kulör på in och utsida.

Halle Vikparti Thermo – Vikpartier för uterum och vinterträdgårdar

Ett vikparti ger dig spännande möjlighet att öppna upp hela partiet i ditt uterum och få en härlig känsla av att vara utomhus. Vikpartiet viker ihop sig om man öppnar upp det och som ett resultat av detta får man en maximal öppning. Halle Vikparti Thermo levereras med 2-glas med superenergi +argon. U-värde 1,1 i glaset är anpassat för uterum, vinterträdgårdar, friggebodar och attefallshus. Vikpartiet tillverkas efter dina önskade mått i både bredd och höjd. 2, 3, 4 eller 5-delade partier, med eller utan gångdörr. Som tillval kan man även beställa innanförliggande spröjs i ett antal olika utföranden. Halle Themo vikparti levereras vitlackerade, RAL 9010ps som standard, men kan även beställas i valfri RAL-kulör. Även duo-kulör kan beställas, vilket innebär olika kulör på insida och utsida.

Sapa Selection

Halle är en av Sapas utvalda tillverkare av Sapa Selection sortimentet. Varje projekt är unikt hos oss och vi tillverkar därför alltid efter kundens önskemål. Sapa Selection har en mängd olika system och utföranden att välja på. Sapa Selection produceras i vår egen tillverkning i Laholm, men vi jobbar rikstäckande med Sapas projekt. Kontakta Halle om du har frågor gällande Sapa Selection och vad vi har att erbjuda.
Läs mer här!