Fasad & Vikpartier i glas

 

Halle Fasad – Glasfasad och fasadsystem med isolering 

Tänk så lite det krävs för att ändra karaktären på till exempel ett hus, Halle Fasad är snyggt  både invändigt och utvändigt.
Med stora välisolerade partier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp kommer därför ditt hus att skina ikapp med dig.
Halle Fasad, det exklusiva fasadsystemet har energibesparande 3-glas härdat isolerglas med argongasfyllning.
Välj ur ett stort sortiment i olika mått och varianter där partierna kan vara skjutbara, fasta eller kombinera rörliga med fasta sektioner.

Halle Vikparti Fasad – Vikpartier för husfasader

Ger dig spännande möjlighet att öppna upp ditt vikparti i din husfasad och få en känsla av att vara utomhus.

Vikpartiet viker ihop sig om man öppnar det och som ett resultat av detta får man maximal öppning. Passar för uterum, vinterträdgårdar och husfasad. Det är därför viktigt att välja rätt modell. Finns för din husfasad eller för ditt uterum.

Halle Vikparti Fasad med 3-glas argonfyllda partier.

Med U-värde 0,6 på glaset lämpar sig detta parti därför bäst för montering i husfasaden. Vikpartier tillverkas i dina önskade mått som till exempel 2, 3, 4 eller 5-delade. Välj med in- eller utåt vikning och vänster eller högerhängda.

Halle Vikparti Thermo – Vikpartier framför allt för uterum och vinterträdgårdar

Ger dig spännande möjlighet att öppna upp hela vikpartiet i ditt uterum och få en härlig känsla av att vara utomhus.
Vikpartiet viker ihop sig om man öppnar upp det och som ett resultat av detta får man en maximal öppning.

Halle Vikparti Thermo levereras med 2-glas argonfyllda partier.

U-värde 1,1 i glaset är därför avsedd främst för uterum eller vinterträdgårdar. Vikpartiet tillverkas efter dina önskade mått och utföranden. Som till exempel 2, 3, 4 eller 5-delade partier som går att välja i valfri kulör.

Halle fasadparti & vikparti levereras vitlackerade som standard, det ger ett exklusivt intryck på ditt hus oavsett färg. Fasad & Vikpartier kan även specialbeställas i din önskade färg. Här finns även möjlighet för dig att till exempel välja Duo färg. Som är olika färg på in- och utsidan av partiet.

Sapa Selection

Halle är en av Sapas utvalda tillverkare av deras Selection sortiment. Varje projekt hos oss är unikt och vi tillverkar därför alltid efter kundens önskemål. Under Sapa Selection finns många olika system och utföranden att välja på och vi har all tillverkning i Laholm, men vi jobbar rikstäckande.