LIMTRÄSTOMME

Vi levererar färdigkapade limträstommar både till uterum och altaner. Vi caddar upp ritningar efter kunden önskemål, dimensionerar, kapar och levererar med kranbil. Våra kompletta satser med balkar och pelare passar till de vanligaste kombinationerna med Halle Isolux takskivor och fasta- och skjutbara partier. Välj mellan okapad eller färdigkapad limträstomme av högsta kvalitet.

Färdigkapade Limträstommar

Färdigkapad limträstomme anpassas helt efter kundens önskemål. Din stomme kapas i bredd, djup och höjd helt måttanpassad. Som kund kan du få din limträstomme som du vill ha den. Stommen levereras efter dina önskemål.

Okapade Limträstommar

För dig som är händig, kan såga och bygga själv, och vill sätta din alldeles egen prägel på ditt uterum så kan du köpa en okapad limträstomme.
Stommen levereras i övermått i längd.  Här gör man själv egna kapningar och anpassningar. Vid vissa lösningar där tex stommen ska anslutas i befintligt hustak är det lämpligt att beställa kapade takbalkar.  De anpassas i mått och kapas sen på plats.

Kompletta stommar

Färdiga paketrum finns för dig som inte har några specifika önskemål. Dessa modeller har ett lite lägre pris och snabbare leveranstid.
De färdiga paketrummen kan man inte göra några ändringar i gällande utseende och mått. Finns anpassade i snözon 2,5 och snözon 4.

Skapa ditt eget uterum i Halle 3D-konfigurator i: Uterumsguiden

Limträ är ett material som är rakt och inte vrider sig som vanligt virke, stommarna är anpassade och dimensionerade för att klara vädrets skiftningar där limträets styrka kommer till sin rätt.

Önskar du en cad-ritning innan du beslutar om ett köp av limträstomme, exempelvis till bygglovsunderlag,  så tar vi betalt för cad-ritningen. Den kostnaden drar vi sedan av vid beställning av ditt kompletta uterum

Nedan följer ett antal färdiga stommar som du kan köpa kapmallar till. Om det är något av nedan modeller som är av intresse hör av dig till kundtjanst@halle.se

puLPETstommar

Pulpet 5890x3056
Pulpet 3965x3705
Pulpet 4980x2890
Pulpet 5580x3605
Pulpet 6960x4670