Om Halle

uterum

 

Halle tillverkar uterum, vikparti, fasadparti, skjutbara och fasta glaspartier.

Med egen tillverkning i Laholm levererar vi kompletta uterum i färdiga mått och uterum i specialmått som passar dig. Halle har bedrivit verksamhet sedan 1960 talet och har gått från att vara en renodlad tillverkare av takplast som t.ex Halleplattan, till att idag vara en ledande tillverkare av uterum. 

 

Plasttak

Vår tillverkning av takplast finns fortfarande kvar i Laholm och Halleplattan är fortfarande en efterfrågad och populär produkt, som idag produceras miljövänligt och effektivt av våra kvalitetsmedvetna medarbetare som garanterar dig en kvalitetsprodukt som få importerade takskivor kan mäta sig med.

 

Kvalitet

I vårt sortiment där mycket av tillverkningen görs manuellt och genomsyras av ett kvalitetstänkande, hittar man förutom Uterum även uterumspartier, Vikparti och Fasadsystem med höga isolervärde för att kunna öppna upp i husfasaden och släppa in ljus med exklusiva öppningsbara eller fasta glaspartier.

 

Uterum

Uterum från Halle finns som färdiga paketrum i olika mått för olika årstider, men vi tillverkar även uterum i specialmått som passar dig. I vårt ritprogram kan man måttsätta djup, bredd och höjd och välja takutförande. Går det inte att rita ditt uterum i ritprogrammet så kan våra uterumsspecialister på kundtjänst hjälpa dig med den bästa lösningen för ditt unika uterum.

 

Kanalplast

En av våra populära produkter till uterum är tak i kanalplast i olika tjocklekar och färger. Här kan man lätt bygga sina taklösningar med kompletta kanalplasttak som har takskivor, profiler och monteringssatser i färdiga mått.

 

Att kunna sätta stämpeln Made in Sweden på våra produkter är något vi känner en stor glädje och stolthet över.

 

Halle säljs genom återförsäljare över hela Sverige och exporteras till många länder där våra produkter efterfrågas.