Kompletta kanalplasttak – för alla årstider!

Kanalplast. Nedan finner du fakta om våra kompletta kanalplasttak. Vi har ett brett sortiment av tjocklekar, längder, kulörer samt profiler. Vi har gjort det enkelt för dig som kund – Alla våra kompletta tak innehåller skruv, tejp, profiler, etc. Är du arkitekt, titta gärna in på vår sida för industriella- och design projekt, www.hallelux.se.

Montagefilm standard profiler

montagefilm bärande profiler

SNABBFAKTA HALLE ISOLUX TAK

halle kanalplast och kanaltak stort sortiment

Vill du förlänga säsongen maximalt så är kanalplastskivor det snyggaste och populäraste taket för ditt uterum, altan, växthus, vinterträdgård eller carport.

Kanalplasttak är det bästa alternativet till ditt uterum eller för din altan och levereras som en taksats med profilsystem och tillbehör som är enkelt att montera. I våra taksatser ingår takskivor, aluminiumprofiler och tillbehör. Opalfärgat eller rökfärgat kanalplasttak filtrerar bort delar av solljuset, vilket sedan ger ett behagligt ljusinsläpp i ditt uterum. Det opalfärgade kanalplasttaket är det vanligaste taket till uterum då den mjölkfärgade skivan ger ett behagligt ljusinsläpp både på sol- och skuggsidan. Kanalplasten finns i tre olika kulörer: opal, rökfärgad och klar. Välj kanalplastskivor i fyra tjocklekar. Tjockleken avgör vilket U-värde skivan har och vilken årstid det är lämpat för. Halle Isolux levereras i standardlängder från 2 meter upp till 6 meter och har ett UV-beständigt skydd. Taket kan lätt anpassas och kapas i både bredd och längd med en fintandad såg.

Halle har 10 års garanti på Halle Isolux kanalplastskivor och garantin omfattar ljustransmission, gulning och hållfasthet. Vid sadeltak beställer man två taksatser. Ett tak till varje taksida, för att man ska få rätt antal profiler. Komplettera sedan med tillvalen: Vägg- och nockplåt, samt med vattenavrinning och rännor.

Våra taksatser är anpassade för montering mot en husfasad. Fristående uterum och fristående byggnationer måste kompletteras med ändprofiler och ändlock i bakkant för att taket ska bli tätt i båda ändar.

Kanalplast Halle Isolux 10mm

10mm kanalplast är ett prisvärt tak som är lämpligt att användas som ett skärmtak eller till det allra enklaste uterummet under sommaren. 10 mm kanalplast har U-värde 2,5.
Så här monterar du produkten 10mm kanalplasttak: Monteringsanvisning

Kanalplast Halle Isolux 16mm

Kanalplastskiva 16mm är anpassat att användas till uterum för vår, sommar och höst och har U-värde 1,95.
Så här monterar du produkten 16mm kanalplasttak: Monteringsanvisning

Kanalplast Halle Isolux 32mm

Kanalplastskiva 32mm är anpassad att användas året runt och har U-värde 1,2.
Så här monterar du produkten 32mm kanalplasttak: Monteringsanvisning

Kanalplast Halle Isolux 55mm

Isolux 55mm är det absolut bästa valet och används till välisolerade uterum, alltså en vinterträdgård som används och värms upp året runt. 55 mm kanalplast har U-värde 0,8.
Så här monterar du produkten 55mm kanalplasttak: Monteringsanvisning

Kanalplast | Tak uterum | Kanalplasttak | Plasttak

Tillbaka till startsidan
Se vår sida med inspiration