Uterum

Kanalplast Tak

Vill du förlänga säsongen maximalt så är kanalplast det snyggaste och populäraste taket för ditt uterum eller carport.

 

Kanalplasttak är vårt vanligaste tak till uterum, carport eller över din altan, levereras med ett komplett profilsystem som är enkelt att montera och kapa vid behov. I våra kompletta taksatser ingår alla takskivor, aluminiumprofiler och tillbehör.

 

Opalfärgat eller Rökfärgat kanalplasttak filtrerar bort delar av solljuset vilket minskar värmen i ditt uterum. Det Opalfärgade kanalplasttaket är det vanligaste taket till uterum, den mjölkfärgade skivan ger ett behagligt ljus både på sol- och skuggsidan.

 

Kanalplast med 10 års garanti. Välj kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek. Halle Isolux levereras i standardlängder upp till 6 meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd.

✓ Kanalplast ✓ Tak uterum ✓ Kanalplasttak

Se alla produkter
Kanalplast Tak

Rekommenderade Kanalplast Tak produkter

Kanalplast Halle Isolux 10 mm

För sommaren och Halle Fritid serien är 10 mm kanalplast ett prisvärt alternativ med lite lägre isoleringseffekt. Välj färg på din 10 mm kanalplast, finns som Klar eller Opal.

  

Kanalplast är det vanligaste taket till ditt uterum, levereras med ett komplett profilsystem som är enkelt att kapa och montera. Välj din kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek.

 

Halle Isolux levereras i standardlängder upp till 6 meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd.

 

✓ Kanalplast ✓ Tak uterum ✓ Kanalplasttak ✓ 10 års garanti ✓ U-värde 2,5

 

Se alla produkter

Kanalplast Halle Isolux 16 mm

Kanalplast är det vanligaste taket till ditt uterum. Kanalplasttaken från Halle levereras med ett komplett profilsystem som är enkelt att kapa och montera om inte standardmåtten passar. Välj din kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek.

 

Kanalplast 16mm är anpassat för våren, sommaren och hösten med U-värde 1,95 och finns i följande färgalternativ: Klar, Opal eller Rök 

 

Halle Isolux kanalplasttak levereras i standardlängder upp till 6 meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd.

 

✓ Kanalplast ✓ Tak uterum ✓ Kanalplasttak ✓ 10 års garanti ✓ U-värde 1,95

 

Se alla produkter

Kanalplast Halle Isolux 32 mm

Det bästa valet för isolerade uterum och Halle Alltid serien. Välj färg på din kanalplast, finns som Klar eller Opal.

 

Det bästa och populäraste alternativet för ditt uterum, med ett komplett profilsystem som är enkelt att kapa och montera. Välj din kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek.

 

Halle Isolux levereras i standardlängder upp till 6 meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd.

 

✓ Kanalplast ✓ Tak uterum ✓ Kanalplasttak ✓ 10 års garanti ✓ U-värde 1,2

 

Se alla produkter

Kanalplast Halle Isolux 55 mm

Det absolut bästa valet för isolerade uterum och din vinterträdgård i Halle Alltid serien. Kanalplast 55 mm finns i Opal färg med ett U-Värde på 0,8.

 

Halle Isolux Kanalplast med 10 års garanti.

 

Kanalplast är en av de vanligaste alternativen för ditt uterum, med ett komplett profilsystem som är enkelt att kapa och montera. Välj din kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek.

 

Halle Isolux levereras i standardlängder upp till 6 meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd.

 

✓ Kanalplast ✓ Tak uterum ✓ Kanalplasttak ✓ 10 års garanti ✓ U-värde 0,8

 

Se alla produkter