Plastskivor och plasttak

TAKPLAST PLASTTAK KANALPLASTTAK | HALLEPLATTAN | POLYSOL | AKRYL | POLYKARBONAT

Halle System tillverkar korrugerade vägg- och takskivor för olika ändamål.

I vår fabrik har vi tillverkat väggplast, plastskivor och takplast sedan 1960-talet för olika ändamål som ljusinsläpp, uterum, carport, tvätthallar och altan.

Halleplattan

En av våra nyckelprodukter för gör-det-självbyggare och proffs är Halleplattan en av marknadens mest prisvärda takmaterial för dig som vill bygga enkelt utan att tumma på kvalitén.

Halleplattan är marknadens enda glasfiberarmerade polyesterplatta som är tillverkad i Sverige för ett tufft allvädersklimat.

Halleplattan skyddas av en ytfolie med extremt stor UV-skyddsfaktor som gör taket långlivat och lätt att hålla rent.

De goda mekaniska egenskaperna och ljusgenomsläppningsförmågan gör att materialet i Halleplattan håller sig snyggt år efter år.

Halleplattan är ett solklart val för dig som skall bygga altan eller carport. Med den glasfiberarmerade polyesterplattan får du ett lätthanterligt material som gör din väg kortare mellan idé och färdigt bygge.

HalleLux

Halle System tillverkar och marknadsför profilerade ljusinsläpp till industrihallar, lantbruksbyggnader, förråd, solfångare, växthus och uterum/carportar. HalleLux-skivorna tillverkas av glasfiberarmerad polyester.

Våra produkter säljs under varunamnet HalleLux och idag kan vi tillverka mer än 300 olika profilformer så som sinus-, trapets-, och plana skivor i olika mått. HalleLux används för fasad, vägg och tak, ofta i kombination med plåt, plast eller annat fasad- och takmaterial.

Halle Polysol

Halle Polysol är tillverkat av polykarbonatplast som är en lättarbetad och mycket slagtålig. Polysol är dessutom svårantändlig plastkvalitet. Polykarbonatplasten gör takskivan nästintill okrossbar. Takskivorna är lätta och enkla att hantera, perfekt för dig som vill göra jobbet själv. Välj mellan Klar, Opal eller Rökfärgad skiva. 

Halle System har Sveriges största sortiment av plastskivor, plasttak, kanalplast, korrugerad plast, växthusplast, pvc, polysol, akryl och polykarbonatskivor för både stora och små byggprojekt.